Galacticii s-au dezlantuit in campionatul Spaniei: Real Madrid a umilit-o pe Deportivo. Cristiano Ronaldo, vedeta meciului



021 сентября 2014

Real Madrid a reusit un nou meci de exceptie in campionatul Spaniei. Galacticii s-au impus cu 8 la 2, in fata celor de la Deportivo La Coruna, intr-o partida in care starul Cristiano Ronaldo a reusit o tripla.

 

Deportivo La Coruna si Real Madrid au fost protagonistele unui meci extrem de spectaculos in La Liga. Dupa doua infrangeri consecutive, galacticii s-au napustit in atac si au deschis scorul in minutul 29, prin starul Cristiano Ronaldo. La pauza era deja 3 la 0, dupa ce vedeta de la mondial, James Rodriguez a marcat un gol fantastic, iar Ronaldo s-a remarcat din nou.

 

In minutul 51, Deportivo a primit o lovitura de la 11 metri, iar Medunjanin a transformat fara probleme. Dupa aceasta galezul Gareth Bale a iesit in evidenta. Mai intai a facut 4 la 1 pentru Real, cu un sut la coltul lung, iar peste 8 minute a reusit dubla.

 

In minutul 78 James Rodriguez a pasat pentru Cristiano Ronaldo si lusitanul a dus scorul la 6 la 1, ca imediat gazdele de la Deportivo sa raspunda prin golul lui Toche. Pana la finalul partidei, mexicanul Chicharito Hernandez, proaspat imprumutat de la Manchester United, a inscris de doua ori si a stabilit scorul final, 8 la 2 pentru Real Madrid.Tot aseara, campioana Spaniei, Atletico Madrid a calcat stramb, dupa ce a incheiat la egalitate 2 la 2, pe teren propriu cu Celta Vigo.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: cristiano ronaldo, real madrid, deportivo,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑