Polonia si Brazilia vor disputa finala Campionatului Mondial de Volei masculin



021 сентября 2014
 width=
Polonia si Brazilia vor disputa finala Campionatului Mondial de Volei masculin. Ieri, campioana mondiala en titre, Brazilia, s-a chinuit cu Franta pe care a invins-o dramatic cu 3 la 2, in timp ce gazda, Polonia, a trecut fara probleme de Germania.

 

In prima semifinala a Campionatului Mondial de volei masculin din Polonia, Franta si Brazilia s-au intalnit in arena Spodek, din Katowice. Francezii au stat surprinzator de aproape de brazilieni reusind sa castige in fata sud-americanilor doua seturi. A fost un meci extrem de echilibrat, Brazilia a reusit sa se impuna dupa setul decisiv, castigat cu 15 la 12.

 

In cealalta semifinala, s-au intalnit Polonia si Germania. Incurajata din tribune de peste 11 mii de spectatori, nationala Poloniei a jucat un volei de inalta calitate si nu le-a dat prea multe sanse nemtilor. Polonia s-a impus cu 3 la 1 la seturi. In aceasta seara, Brazilia si Polonia se vor intalni in marea finala, care va fi o reeditare a ultimului act de la Campionatul Mondial din 2006 din Japonia, atunci cand trofeul a fost adjudecat de brazilieni.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Polonia, Brazilia, volei,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑