LIVE TEXT Petrolul – Steaua, ora 21:00. Roș-albaștrii au cinci jucători ofensivi pe teren. ECHIPA OASPEȚILOR



021 сентября 2014

**LIVE TEXT** Petrolul – Steaua, ora 21:00. Roș-albaștrii au cinci jucători ofensivi pe teren. ECHIPA OASPEȚILOR

Examen dificil azi pentru Petrolul și mai ales pentru Gigi Mulțescu, tehnicianul care l-a înlocuit la începutul acestei săptămâni pe Răzvan Lucescu, după ce acesta și-a reziliat contractul cu gruparea prahoveană. Aflați în criză de puncte și de efectiv, gazdele vor da peste Steaua, nimeni alta decât campioana României și echipa care a zdrobit-o în urmă cu câteva zile pe Aalborg cu 6-0, în cadrul UEFA Europa League (VIDEO&DETALII AICI).

După ce Hoban a plecat în Israel, este sigur că nici Adrian Mutu nu va evolua în această seară. Fostul internațional este foarte aproape de a semna un contract în India, urmând să încaseze 500.000 de euro până în luna decembrie de la Chennai Titans, după care va reveni la Petrolul în pauza de iarnă.

În afara lui Mutu, noul antrenor al gazdelor nu va putea conta pe Albin și Teixeira, primul accidentat și al doilea suspendat.

De partea cealaltă, Costel Gâlcă va apela la o formulă de joc destul de ofensivă, în condițiile în care cinci dintre titulari sunt în primul rând jucători de atac: Sânmărtean, Adi Popa, Rusescu, Chipciu și Keșeru, cu mențiunea că primul va juca teoretic la închidere, alături de căpitanul Andrei Prepeliță. 

ECHIPĂ STEAUA 

Arlauskis – Papp, Szukala, Varela , Latovlevici – Prepeliță (cpt.), Sânmartean – Popa, Rusescu, Chipciu – Keșeru. Antrenor: Costel Gâlcă

Rezerve: Cojocaru, Rîpă, Filip, Iancu, Stanciu, Toșca, Breeveld   

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑