Monaco - Guingamp 1-0. Monegascii au părăsit zona retrogradării



021 сентября 2014

 

**VIDEO** Monaco - Guingamp 1-0. Monegascii au părăsit zona retrogradării

AS Monaco a ieșit din zona retrogradării în Ligue 1, după prima victorie de pe teren propriu din acest sezon, 1-0 cu Guingamp. Pe Stade Louis II, echipa lui Leonardo Jardim a deschis scorul în minutul 38, când Nabil Dirar a fost omul potrivit la jocul potrivit.

Marocanul de 28 de ani a punctat pentru 1-0 după o minge respinsă de portarul Lossl și deviată nefericit de Baca. Monegascii au dominat clar și repriza secundă - au fost aproape să-și majoreze avantajul în minutul 62 prin Kurzawa, a cărui lovitură de cap a fost parată de portarul oaspeților. Tot un fundaș al lui Monaco, Raggi, putea majora avantajul echipei sale în minutul 74. Balonul expediat de acesta a șters transversala.

Guingamp a irosit cea mai mare ocazie a sa abia în prelungiri, când șutul lui Diallo de la distanță i-a dat emoții lui Subasic. Rezultat final: Monaco-Guingamp 1-0.

ECHIPELE

Monaco: Subasic - Fabinho, Raggi, Ricardo Carvalho, Kurzawa - Bernardo Silva, Toulalan, Moutinho - Martial (Dirar, 23), Berbatov (Germain, 90+3), Ferreira Carrasco (Ocampos, 86)
Antrenor: Leonardo Jardim

Guingamp: Lossl - Baca, Angoua, Sorbon, Lemaitre - Beauvue (Diallo, 64), Mathis, Yatabare, Giresse (Pied, 46) - Marveaux (Mandanne, 72), Alioui
Antrenor: Jocelyn Gourvennec

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑