Udinese-Napoli 1-0. Probleme pentru Benitez, după a doua înfrângere la rând în campionat



021 сентября 2014

 

**VIDEO** Udinese-Napoli 1-0. Probleme pentru Benitez, după a doua înfrângere la rând în campionat

Udinese a trecut cu 1-0 de Napoli și formația antrenată de spaniol are două înfrângeri consecutive în Serie A.

Mai mult, Napoli nu reușește să înscrie de două etape în Serie A și este în apropierea zonei fierbinți a clasamentului. Echipa lui Rafa Benitez a avut prima tentativăd e gol a meciului cu Udinese, însă fără emoții pentru Karnezis la reluarea lui Michu (31).

La pauză s-a intrat cu scor alb, după ce Gargano a trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 36. Rafael Benitez a forțat golul, prin intrarea lui Callejon. Higuain și atacantul spaniol nu au reușit să îl păcălească pe Karnezis (64). Udinese a marcat la singura sa ocazie - Danilo a speculat eroarea lui Koulibaly, în minutul 71.

A fost primul gol marcat de brazilian din octombrie anul trecut. S-a terminat cu succesul la limită al gazdelor, care urcă în apropierea podiumului în serie A.

ECHIPELE

Udinese: Karnezis - Widmer, Heurtaux, Danilo, Piris - Guilherme, Allan, Agyemang-Badu - Kone, Di Natale (Muriel, 82), Bruno Fernandes (Thereau, 70)
Antrenor: Andrea Stramaccioni

Napoli: Rafael - Maggio, Albiol, Koulibaly, Britos - David Lopez, Gargano - Zuniga (Callejon, 64), Michu (Mertens, 72), Insigne (de Guzman, 75) - Higuain
Antrenor: Rafa Benitez

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑