Rednic semnează cu o echipă din Belgia! La națională îl propune pe Andone, cu două argumente forte



021 октября 2014

 

**VIDEO** Rednic semnează cu o echipă din Belgia! La națională îl propune pe Andone, cu două argumente forte

ÎN DIRECT la Digi Sport SpecialMircea Rednic a dezvăluit că în zilele următoare va semna cu o prim-divizionară din Belgia!

"Puriul", în vârstă de 52 de ani, a vorbit cu mult calm și despre viitorul selecționer al echipei naționale a României, iar pentru acest post are două nume pe care le recomandă: Mircea Lucescu și Ioan Andone. Cu toate acestea, Rednic e convins că FRF și-a făcut deja temele și are pregătită varianta de înlocuire pentru Pițurcă: Ladislau Boloni.

Rednic face însă lobby pentru numirea în funcție a lui Ioan Andone, pe care-l recomandă două aspete foarte importante: a câștigat trofee la nivel înalt și practică un fotbal ofensiv și spectaculos, pe gustul fanilor echipei naționale a României:

"Andone ar fi fost o soluție foarte bună pentru echipa națională. Nu uitați că în țară a câștigat trei campionate cu două echipe, a jucat în Champions League, în Europa League. Dar văd că se poartă nașii cu finii, prietenii între ei, Gino Iorgulescu îl vrea pe Olaroiu...

Am uitat că noi am jucat doar la Dinamo, și asta e o problemă. Dar hai să mai băgăm și dinamoviști, să vedem cum merge treaba! De la Lucescu încoace nu cred c-a mai fost vreunul. Mie nu-mi place cum joacă naționala acum și cred că nici vouă. Avem punte, dar cu cine le-am făcut?

Andone ar fi meritat! Ce putem să-i reproșăm? E un tip corect, care a demonstrat, plus că echipele unde el a fost au jucat plăcut, pe atac. Problemele lui Ando au fost pe faza de apărare, chiar dacă el a fost apărător. Echipele lui făceau spectacol! Când a câștigat campionatul avea cel mai bun atac. Problemele echipelor lui erau conducătorii", a spus foarte hotărât Mircea Rednic, în emisiunea moderată de Vali Moraru.

Tehnician cu state vechi în străinătate, Rednic crede că Mircea Lucescu ar putea spune 'adio' lui Șahtior Donețk, pentru a prelua echipa națională a României: "Lui Mircea Lucescu i-a ajuns cât a antrenat departe de țară, atâtea deplasări, a avut probleme de sănătate. Și pentru noi, pentru oamenii de fotbal, dar și pentru Mircea Lucescu ar fi o decizie bună. Dar nu știu dacă vine Lucescu.

Eu am avut oferte din România, din Arabia Saudită, din Azerbaidajn. A fost și o ofertă de două milioane de euro. Oferta pe care a avut-o Pițurcă am avut-o și eu acum o lună și jumătate, dar am spus că nu mă interesează!

Am fost deja în Arabia Saudită, știu ce a colo. Acolo poți să mai mergi, dar în Belgia e mai greu să te întorci. Eu am fost acum 9 sau 10 ani, dar nu era grozav. Aveam salariu 50.000 de dolari pe lună, exact contractul pe care l-am avut pe un sezon când am câștigat campionatul în 2002/2003 (n.r. Rapid). Am fost la Al Nasr, echipă de top la ei", a mai relatat Rednic.

Întrebat din studio când va reveni pe bancă, Rednic a dezvăluit că are tratative cu o formație din prima ligă belgiană. Când va semna? "Eu cred că până la sfârșitul lunii", a spus Rednic. În cariera sa, el le-a mai pregătit în campionatul Belgiei pe Gent și Standard Liege.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑