Agnieszka Radwanska, victorie în două seturi cu Petra Kvitova la Singapore



021 октября 2014

Agnieszka Radwanska, **victorie în două seturi** cu Petra Kvitova la Singapore

Jucătoarea poloneză de tenis Agnieszka Radwanska (N. 6) s-a impus lejer, cu 6-2, 6-3, marţi, în meciul cu Petra Kvitova (Cehia/N. 3), din Grupa Albă a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Radwanska a obţinut victoria după o oră şi 30 de minute de joc în care şi-a dominat adversara, pe care o mai învinsese o singură dată în şase confruntări precedente, la Turneul Campioanelor din 2012, cu 6-3, 6-2. De atunci, Kvitova s-a mai impus de două ori, ambele meciuri anul trecut, la Dubai (6-2, 6-4, în sferturi) şi la Turneul Campioanelor. Kvitova a câştigat şi un alt meci cu Radwanska la finalele WTA, în 2011, cu 7-6 (4), 6-3.

În primul meci din grupă, la competiţia dotată cu premii totale de 6,5 milioane dolari, rusoaica Maria Sharapova, numărul doi mondial, a fost învinsă de daneza Caroline Wozniacki (N. 8), cu 7-6 (4), 6-7 (5), 6-2 (VIDEO&DETALII AICI).

Joi se vor înfrunta învingătoarele, Wozniacki şi Radwanska, şi învinsele, Sharapova şi Kvitova. Miercuri vor avea loc partidele din runda a doua a Grupei Roşii, Simona Halep - Serena Williams (nu înainte de ora 11:00, ora României) şi Ana Ivanovic - Eugenie Bouchard.

Meciul Simonei Halep cu Serena Williams va avea loc miercuri dimineață, de la ora 11:00, și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și pe site-ul digisport.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑