Revenire în forţă: Superstarul LeBron James se pregăteşte cu echipa Cleveland Cavaliers de un nou sezon



021 октября 2014

 

LeBron James se simte bine la Cleveland Cavaliers, echipă la care a revenit după patru ani. Superstarul din NBA se pregăteşte de noul sezon în componenţa echipei sale şi spune că mai are de muncit mult alături de colegi pentru ca să ajungă la forma maximă.

Vedeta din NBA, LeBron James face ultimele pregătiri pentru noul sezon cu echipa la care s-a transferat vara trecută, Cleveland Cavaliers.

În ultimul amical, echipa lui James a învins Chicago Bulls cu scorul de 107-98. Starul lui Cavaliers, LeBron James a declarat că în ciuda victoriei, echipa sa mai are mult de lucru pentru a ajunge la forma maximă.

"Nu văd încă o rivalitate acum. Noi nu am făcut nimic pentru asta. Chicago Bulls este o echipă care arată mult mai bine ca noi. Deci, avem un drum lung de parcurs până la marea rivalitate", a zis baschetbalistul LeBron James.

Cleveland Cavaliers va juca următorul meci de pregătire pe 23 octombrie, împotriva formaţiei Memphis Grizzlies. În noul sezon, Clevelend Cavaliers va fi antrenată de David Blatt, primul antrenor european care pregăteşte o echipa din Liga Nord-Americană baschet.

LeBron James a fost principalul transfer al formaţiei Cavaliers în intersezon. El a mai evoluat la Cleveland Cavaliers în perioada 2003-2010. Totuşi, adevărata glorie, LeBron James a cunoscut-o la Miami Heat, echipă cu care a cucerit titlul în 2012 şi 2013 şi a jucat finala în sezonul trecut. James a declarat anterior că vrea să îşi încheie cariera la Cleveland.

Cea de-a 69-a ediţie a Ligii Nord-Americane de baschet va începe pe 28 octombrie cu meciul dintre campioana San Antonio Spurs şi Dallas Mavericks.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑