Confruntare de foc în Divizia Naţională. Dacia se va întâlni astăzi cu Zimbru în derby-ul Capitalei



021 октября 2016
sursa: Publika.md
Derby-ul Capitalei, dintre Zimbru şi Dacia, este capul de afiş al etapei cu numărul 12 din Divizia Naţională. Cele două rivale se vor duela în această seară şi va fi a 53-a partida directă dintre Zimbru şi Dacia.
"Nu suntem favoriţi, dar nici ei nu sunt favoriţi. Cred că şansele sunt 50 la 50. Când vor ieşi pe teren nu se vor mai gândi la problemele financiare sau alte probleme. Cred că vor uite de ele, aşa cum şi noi vom uita de ale noastre. Meciul se începe de la 0-0 şi şansele sunt 50 la 50", a declarat căpitanul Daciei, Simion Bulgaru.
Zimbru şi Dacia s-au mai întâlnit o dată în acest sezon. Partida care s-a jucat la Speia a fost câştigată de galben-verzi cu 1-0. În prezent, Dacia este pe locul 3 în clasament, având cu un punct mai mult decât Zimbru, care este pe poziţia a patra.
"Nu ştiu ce probleme au ei, însă cunosc lotul şi cum se pregătesc.Aproximativ ştiu şi cum vor juca. Noi avem obiective mari, trebuie să jucăm şi să obţinem puncte. Ne pregătim foarte serios ca de fiecare adversar", a declarat anternorul galben-verzilor Igor Klesov. 
Conducerea clubului Zimbru a anunţat că nimeni nu va face declaraţii în ajunul derby-ului cu Dacia. Partida va începe la ora 19:00 pe stadionul Zimbru.
Câteva ore mai devreme vor avea loc şi celelalte partide ale etapei. Campioana Sheriff va juca la Bălţi cu Zaria, liderul Milsami se va duela cu Saxan Ceadîr-Lunga, iat Speranţa Nisporeni va întâlni Dinamo Auto Tiraspol.
Tot astăzi, nou-promovata CF Ungheni se va confrunta cu Academia Chişinău.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑