Seară de senzaţie în Liga Europei. Şahtar Doneţk s-a distrat pe teren propriu cu belgienii de la Gent



021 октября 2016
sursa: ilsussidiario.net
Șahtar Doneţk s-a distrat la Lvov cu formația belgiană Gent. “Minerii” s-au impus cu 5-0, goluri marcate de Kovalenko, Ferreyra, Bernard, Taison și Malîșev.
Steaua București a scăpat printre degete victoria în partida din grupele Ligii Europei cu FC Zurich, echipă ce evoluează în liga a doua a Elveției. Formația Bucureșteană a condus din minutul 63 după golul lui Golubovic, însă s-a văzut egalată cu patru minute înainte de final. Golul oaspeților a fost înscris de Moussa Kone. 
Astra Giurgiu a obținut prima victorie în grupele Ligii Europei. Campioana României a învins în deplasare pe Viktoria Plzen cu 2-1. Pentru giurgiuveni au marcat Denis Alibec și Tomas Horava în propria poartă, dar tot după un balon jucat de Alibec.
În aceeași grupă, AS Roma a încheiat la egalitate partida cu Austria Viena, scor 3-3, deși conducea cu 3-1 cu 8 minute înainte de final.
Zenit Sankt-Petersburg a obținut o victorie chinuită în partida din deplasare cu formația irlandeză Dundalk. Echipa pregătită de Mircea Lucescu și Alexandru Spiridon a fost condusă cu 1-0 până în minutul 71, însă a reușit să întoarcă rezultatul și să obțină victoria cu 2-1. Pentru gruparea rusă au înscris Giuliano și Robert Mak.
FC Krasnodar a suferit prima înfrângere în grupa I, Rușii au pierdut pe teren propriu meciul cu Schalke-04, scor 0-1. Singurul gol al meciului a fost marcat de ucraineanul Evghen Konoplyanka.
Manchester United a învins pe Old Trafford formația Fenerbahce cu 4-1. Cel mai scump jucător al planetei, Paul Pogba a reușit două goluri, iar Martial și Lingard au înscris câte unul. De partea cealaltă a marcat Robin Van Persie, fostul jucător al “diavolilor roșii”.
Tot aseară, Internazionale Milano a dispus pe San Siro de Southampton cu 1-0, iar Celta Vigo a remizat cu Ajax Amsterdam, scor 2-2.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑