CSM, la un succes de primul titlu naţional! "Mergem la Baia Mare să câştigăm campionatul"



022 мая 2015

 

**VIDEO** CSM, la un succes de primul titlu naţional!

CSM Bucureşti şi-a fructificat avantajul terenului propriu în debutul finalei cu HCM Baia Mare - echipa din Capitală este la o victorie de primul titlu din istorie.

Chiar dacă au avut în mai multe rânduri trei goluri avans, gazdele au trăit periculos pe final. Golul de generic reuşit de Linnea Torstenson a adus victoria cu un minut rămas, iar apărarea a funcţionat perfect în ultimele secunde. Suedeza a încheiat partida cu 5 reuşite, la fel ca brazilianca Ana Paula Rodrigues.

"Bine că am câştigat. Ne bucurăm pentru asta, pentru că am muncit până în ultima secundă şi am avut şi o perioadă grea în ultimele zece minute, când am rămas chiar şi în 4 jucătoare", a declarat Cristina Vărzaru.

După partidă, jucătoarele antrenate de Mette Klit au urcat în tribunele Sălii Polivalente pentru jocul băieţilor de la CSM cu Minaur. Bucureştencele cred că îşi pot adjudeca titlul chiar de la primul meci de pe terenul rivalei.

"Nu putem să dăm pronosticuri, mi-aş dori din suflet să fie un singur meci, dar ne gândim cu siguranţă şi la două meciuri", a comentat Iulia Curea.

"Dacă se poate în două meciuri, vă daţi seama că asta ne-am dori, dar mergem la Baia Mare cu gândul să câştigăm campionatul şi dacă asta înseamnă două sau trei meciuri până la urmă n-are nicio importanţă", a completat Vărzaru.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑