Stadionul Zimbru va fi modernizat conform ultimelor cerinţe ale UEFA



022 июня 2016
Foto: wikimapia.org
Stadionul Zimbru va fi modernizat în următoarea perioadă, conform ultimelor cerinţe ale UEFA. Pe lângă renovarea vestiarelor şi a băncilor de rezervă vor fi asigurate mai multe facilităţi pentru desfășurarea activității jurnaliştilor.
"Vor fi create intrări adiţionale pentru mass-media. Încă un lucru important va fi construcţia unui studio, numit View Pitch, care va fi amplasat cu vedere spre stadion. Pentru ca atunci când se transmite un meci, jurnaliştii să poată face mai interactiv diferite intervenţii cu invitaţi", a menţionat directorul stadionului Zimbru, Sevastian Botnari.
Modernizarea stadionului a devenit posibilă după ce Federaţia Moldovenească de Fotbal a luat stadionul în arendă pentru o perioadă de zece ani.
"S-a luat decizia pentru a lua în arendă stadionul pe o perioadă de zece ani, pentru că din câte vedem nu se preconizează construcţia unui stadion naţional. Respectiv, trebuia de luat în arendă pentru ca ulterior să putem implementa toate cerinţele pe care le avem de la UEFA", a precizat Botnari.
Conform contractului de arendă, echipa clubului Zimbru Chişinău va juca gratis meciurile de pe teren propriu. Alte cluburi care vor dori să joace în cupele europene pe acest stadion vor fi nevoite să achite o taxă.
Stadionul Zimbru a fost inaugurat în 2006 şi are capacitatea de zece mii de locuri. Echipa naţională a Moldovei a jucat până în prezent 31 de meciuri pe această arenă.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑