Gâlcă: "Dacă va mai pleca cineva, vom găsi un înlocuitor de aceeaşi valoare"



022 июля 2014

 

**VIDEO** Gâlcă:

Steaua i-a dat o hârtie oficială lui Iasmin Latovlevici prin care fundașul stânga își poate căuta o echipă care este dispusă să-l transfere în schimbul unui milion de euro (DETALII AICI), dar Costel Gâlcă spune că momentan lotul roș-albaștrilor va rămâne intact.

Tehnicianul a afirmat că niciun jucător nu va pleca de la Steaua, asta cel puțin până la finalul actualei tentative de a se izbuti o nouă calificare în grupele Champions League.

"Nu se mai pune problema să plece vreun jucător. După ce vom vedea dacă ne vom califica în grupe, e altă discuție. Dacă atunci va pleca cineva, atunci în mod sigur va fi înlocuit de un fotbalist de aceeași valoare. Până la urmă, e normal ca oricare dintre ei să-și dorească să ajungă mai departe, la echipe mai mari, mai puternice și să câștige bani mai mulți.

Dacă ar veni un mijlocaș, mi-aș dori să fie unul bun, nu un nou Costel Gâlcă. Eu am fost doar un jucător de echipă, nimic mai mult", a spus tehnicianul.

Acesta a dezvăluit și faptul că elevii săi nu au parte de nicio primă pentru o eventuală victorie contra celor de la Stromgodset:

"Dacă n-ar mai avea motivație, ar trebui să se lase de fotbal. Prima lor este calificarea în Champions League". 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑