Rory McIlroy a câştigat singurul turneu de Mare Şlem la golf din afara Statelor Unite



022 июля 2014

 

Familia McIlroy s-a ales cu un milion şi 200 de mii de lire sterline Într-un singur weekend, Rory McIlroy a încasat 975 de mii după ce a câştigat Open-ul britanic la golf - singur turneul de Mare Şlem din afara Statelor Unite. Restul banilor au câştigaţi de tatăl său, care a pariat că Rory va reuşi să câştige acest trofeu.

Acestă victorie i-a adus lui Gerry McIlroy un câştig în valoare de 250 de mii de lire. Acum doi ani, acesta a pariat 100 de lire pe faptul că fiul său va reuşi să câştige trei turnee de Mare Şlem, printre care şi Open-ul britanic, până când acesta va îndeplini 26 de ani. Rory a reuşit să facă acest lucru weekend-ul trecut şi a dedicat victoria mamei sale.

"Am avut o susţinere bună la acest turneu. Toată familia şi mai mulţi prieteni. Este, de fapt, primul turneu major la care a fost prezentă mama mea. Aşa că dedic victoria pentru ea", a spus campionul.

Pentru acest succes, Rory McIlroy, în vârstă de 25 de ani, s-a ales şi el cu un cec în valoare de 975 de mii de lire sterline.

McIlroy a devenit al treilea cel mai tânăr jucător din istorie care a reuşit să câştige trei trofee majore în golf, după Jack Nicklaus şi Tiger Woods, care a devenit triplu campion la 24 de ani. În 2011, nord-irlandezul s-a impus la turneul US Open, iar în 2012 a triumfat la PGA Championship.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑