EXCLUSIV Mățel: ”Nu joc la Astra pentru că nu mi-am prelungit contractul în condițiile impuse de ei”



022 июля 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Mățel: ”Nu joc la Astra pentru că nu mi-am prelungit contractul în condițiile impuse de ei”

Alexandru Mățel este convins că a ajuns în situația de a se antrena de unul singur doar din cauza faptului că n-a fost de acord cu prelungirea contractului. Fundașul dreapta a mai spus că nu mai este cale de întoarcere după ce șefii Astrei au spus că nu mai au nevoie de el.

Internaționalul Alexandru Mățel (24 de ani), fundaș dreapta, se antrenează de unul singur la Ploiești, după ce a fost îndepărtat din lot de către oficialii celor de la Astra, pe motiv că n-a fost de acord cu prelungirea contractului în niște condiții asupra cărora ambele părți ar fi ajuns de acord la un moment dat.

”Mățel nu a fost dat afară și nici exclus din lot. Se va pregăti după un program special. Nici clubul nu poate accepta ca fiecare jucător să decidă cum vrea. Dacă nu vrea să semneze cu Astra, atunci nu ne vom putea baza pe el în sezonul viitor. Pentru că, probabil, se va menaja, nu va mai fi interesat de ce se întâmplă la echipă, va fi cu gândul în altă parte.

După patru zile, ne-am împotmolit, Mățel n-a mai avut cerneală în stilou să semneze. A fost vina mea pentru că trebuia dinainte cu doi ani să negociem și să punem condițiile astea. Am crezut în oameni și... N-o să mai repet greșelile astea”, a spus Dinu Gheorghe, zilele trecute, într-una din prezențele sale ca invitat special al emisiunii ”Digi Sport Special”.

Mățel a acceptat să vorbească pentru prima dată de la declanșarea acestui scandal într-un interviu pe care l-a acordat în EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

”Mă simt bine, mă antrenez în fiecare zi, nu am niciun fel de problemă. În ultimele zile, n-am mai avut niciun fel de discuție cu cei din conducere și nici nu cred că o să mai existe vreo discuție legată de a continua cu cei de la Astra, cât timp au spus că nu mai au nevoie de mine și că ușa mea s-a închis!

Așa că, eu îmi văd de treabă, mă pregătesc și vom vedea ce va fi, mai ales că mai am un de contract cu Astra. Nu știu de ce s-a ajuns aici, probabil pentru că nu mi-am prelungit contractul. Probabil, dacă-mi prelungeam contractul, nu eram aici”, a spus Mățel pentru Digi Sport.

Chestionat dacă a fost deranjat de declarațiile pe care le-a făcut patronul echipei Ioan Niculae la adresa sa, Mățel a replicat:

”De asta sunt aici și nu mai doresc să continui cu acest club. La viitor mă refer, pentru că un an nu am ce face mai am contract. Au contat foarte mult acele vorbe pentru mine, dar acum nu mai îmi pasă, au trecut.

Din partea mea, nu mai este nicio cale de întoarcere. Eu îmi doresc să plec, dar dacă nu se va putea mă voi pregăti și atâta tot. Am un program dat de cei din conducerea clubului, pe care-l respect și pe care îl urmez în fiecare zi”, a mai spus fundașul dreapta.

Într-un final, Alexandru Mățel a spus că-i pare rău de faptul că astfel va rata și echipa națională.

”Sunt conștient că atât timp cât nu voi juca, nu voi fi convocat nici la echipa națională. E trist, nu știu... Întrebați-i pe dânșii dacă așa trebuie să se comporte cu jucătorii care nu vor să-și mai prelungească contractele.

Alții sunt tratați altfel. Noi, românii, care suntem aici sau cei care nu vrem să ne prelungim contractele în condițiile impuse de ei, suntem tratați altfel”, a conchis Mățel pentru Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑