Pîrvulescu: ”Adevărat, Steaua ne-a oferit pentru Breeveld 75.000 de euro plus 50% din Răduț!”



022 июля 2014

 

**VIDEO** Pîrvulescu: ”Adevărat, Steaua ne-a oferit pentru Breeveld 75.000 de euro plus 50% din Răduț!”

Președintele gorjenilor, Eugen Pîrvulescu, a confirmat informația pe care digisport.ro a oferit-o EXCLUSIVITATE în legătură cu oferta Stelei pentru Breeveld (DETALII AICI), a spus de ce, momentan, tranzacția a căzut, dar și care este suma pentru care Pandurii ar fi de acord cu transferul.

Steaua se tot chinuie de câteva zile să-l transfere în Ghencea pe Nicandro Breeveld de la Pandurii Târgu Jiu. După ce și Costel Gâlcă și-a dat girul în privința tranzacției, el considerându-l pe mijlocașul venit din Olanda, în urmă cu patru ani, o soluție pentru postul de mijlocaș defensiv, șefii roș-albaștrilor i-au contactat pe omologii din Târgu Jiu.

Așa cum site-ul nostru, digisport.ro, a scris în exclusivitate încă de la amiază, că Steaua le-a oferit gorjenilor, în primă fază, 75.000 de euro plus Răduț, informația a fost confirmată oficial de Eugen Pîrvulescu, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

”Așa este, este corect ce a apărut pe digisport.ro, a fost o propunere venită din partea Stelei, care cuprindea suma de 75.000 de euro, 50% dintr-un viitor transfer plus Mihai Răduț.

Între timp, Răduț și-a reziliat contractul cu cei din Ghencea, astfel că noi l-am legitimat ca liber de contract, deci nu mai intră în discuție acea ofertă”, a spus Pîrvulescu.

Chestionat pentru ce sumă ar fi de acord cu transferul lui Breeveld la Steaua, și dacă aceasta ar fi undeva la 500.000 de euro, Pîrvulescu a replicat:

”Sunteți aproape de realitate. Noi am dat pe Breeveld 200.000 de euro plus TVA celor de la Gaz Metan, deci nici noi nu-l putem lăsa să plece așa ușor.

Îmi pare rău de accidentarea sa, are o leziune musculară astfel că el va reveni la antrenament cam peste două săptămâni.”, a confirmat Pîrvulescu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑