EXCLUSIV Lemnaru, foarte aproape de un transfer la Steaua: ”Sunt discuții, m-a sunat domnul Walter!”



022 июля 2014

**EXCLUSIV** Lemnaru, foarte aproape de un transfer la Steaua: ”Sunt discuții, m-a sunat domnul Walter!”

UPDATE Ora 20:15. Valentin Lemnaru a confirmat, într-o intervenție telefonică la ”Digi Sport Special”, negocierile dintre oficialii Stelei și Florian Walter, finanțatorul celor de la U Cluj.

”Am vorbit puțin mai devreme cu domnul Walter, care mi-a spus că sunt ceva discuții, dar pe mine cei de la Steaua nu m-au contactat, așa că n-am ce spune mai multe.

Într-adevăr, domnul Walter mi-a comunicat că va mai urma o discuție cu domnul Argăseală sau cu cineva de la Steaua și apoi mă va suna din nou pentru a-mi oferi noutăți”, a spus Lemnaru la Digi Sport.

Chestionat cum crede că s-ar descurca la Steaua, Valentin Lemnaru a replicat:

”Ar fi o mare șansă pentru mine de a juca la cea mai bună echipă din România, de evolua în cupele europene. Eu mă simt în formă, rămâne să vedem dacă voi ajunge acolo.

Cât despre faptul că am jucat la Dinamo, sunt profesionist și joc acolo unde sunt dorit”, a conchis Lemnaru la Digi Sport. 

Oficialii de la Steaua sunt foarte aproape de a rezolva transferul lui Valentin Lemnaru la Steaua.

Unul dintre cei mai buni marcatori din sezonul trecut al Ligii 1 Valentin Lemnaru (29 de ani) este foarte aproape de un transfer la Steaua, contra sumei ce variază undeva la 300.000 de euro. 

"Va fi un sezon foarte dificil mai ales că este și acest nou sistem. În legătură cu viitorul meu, n-am mai vorbit cu domnul Walter în această vacanță, dar voi mai rămâne un sezon la Universitatea.

Putem face mai mult decât sezonul precedent, pentru că echipa a acumulat mai multă experiență. Trebuie să tragem mai mult să ne îndeplinim obiectivul. Mă bucur că Teja a rămas, pentru că am făcut lucruri extraordinare împreună, în sezonul trecut", a spus Lemnaru, la reunirea ardelenilor.

În vârstă de 29 de ani, Valentin Lemnaru, fost jucător al lui Dinamo, produs în Șoseaua ”Ștefan cel Mare” a fost golgheterul Universității în sezonul trecut, cu 13 reușite.

În Liga 1, doar Liviu Antal a înscris de mai multe ori (16 goluri), fostul jucător al Vasluiului fiind lider în clasamentul marcatorilor din ediția precedentă a campionatului.

Cei de la Steaua nu sunt la prima tentativă de a-l lua pe Lemnaru.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑