Norvegienii au venit în România cu gândul la calificare, dar recunosc superioritatea Stelei



022 июля 2014

 

**VIDEO** Norvegienii au venit în România cu gândul la calificare, dar recunosc superioritatea Stelei

Stromsgodset nu joacă sub presiune la Bucureşti, în returul cu Steaua din turul doi preliminar al UEFA Champions League. ”Ştim ce ne aşteaptă dar nu avem nimic de pierdut”, spune antrenorul norvegienilor, David Nielsen.

Norvegienii de la Stromsgodset au ajuns marți relaxaţi la Bucureşti, înainte manşei a doua a dublei cu Steaua din turul doi preliminar, miercuri, ora 20:30, Arena Națională). Antrenorul danez al nordicilor, David Nielsen, a vorbit la superlativ despre România.

”Pentru mine și generația mea, echipa din ’94 a fost specială pentru mine, a fost o bucurie să văd acea echipă jucând la Cupa Mondială așa că eu mă gândesc la România, mă gândesc la fotbal, fericire și oameni zâmbitori”, a spus David Nielsen, antrenorul celor de la Stromsgodset.

></p><p>După ce au pierdut la Drammen (0-1, <a href=DETALII AICI), norvegienii încearcă să producă surpriza pe Arena Naţională. David Nielsen nu a renunţat însă la calificare.

”Portarul Stelei a fost cel mai bun jucător al meciului, noi am jucat bine dar el a avut multe parade salvatoare. Oricum, există calitate în toate compartimentele, de la antrenor până la ultimul jucător de pe bancă, există calitate de nivel european. Cu asta avem de a face și stim asta”, a completat Nielsen.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑