Newcastle United a adus un nou omagiu celor doi fani decedați în catastrofa aviatică din Ucraina



022 июля 2014

 

Newcastle United a adus un nou omagiu celor doi fani, decedați în catastrofa aviatică din Ucraina. Antrenorul Alan Pardew, care se află cu echipa în Noua Zeelandă, a declarat că este regretabil faptul că Newcastle a pierdut cei mai fideli suporteri.

Clubul englez Newcastle United le-a adus un omagiu celor 2 suporteri, care și-au pierdut viața în catastrofa aviatică din Ucraina.

Conducerea clubului a dedicat şi o zonă în jurul statuii fostului antrenor Sir Bobby Robson la stadionul Saint James' Park, unde sute de fani au venit şi au lăsat mesaje în memoria celor doi suporteri. Antrenorul lui Newcastle, Alan Pardew a declarat că clubul a pierdut cei mai fideli fani.

"Toată echipa şi staff-ul tehnic nu ar fi la club, dacă nu erau fanii. Patronii și managerii clubului vin și se duc, la fel ca şi jucătorii, dar fanii sunt mereu alături de club. Aceşti doi suporteri au dorit să facă deplasarea pentru a ajunge în Noua Zeelandă. Asta demonstrează încă o dată cât de importanţi sunt fanii pentru noi", a spus acesta.

John Alder, în vârstă de 60 ani, și Liam Sweneey, de 28 ani, înscriși pe lista pasagerilor din zborul MH17 al companiei Malaysia Airlines, nu au lipsit de la niciun meci al echipei favorite și se deplasau în Noua Zeelandă, unde Newcastle va susține câteva meciuri de pregătire.

Jucătorii grupării engleze vor purta banderole negre la meciurile de pregătire cu Sydney FC și Wellington Phoenix, din Noua Zeelandă.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑