Veste tristă pentru suporterii englezi. Steven Gerrard s-a retras de la naționala Angliei



022 июля 2014

 

Veste tristă pentru suporterii naţionalei Angliei! Steven Gerrard s-a retras de la prima reprezentativă pentru care a evoluat în ultimii 14 ani. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al Federaţiei Engleze de fotbal.

Campionatul Mondial din Brazilia a fost ultimul pentru Steven Gerrard. Căpitanul formaţiei Liverpool, care a împlinit 34 de ani în luna mai a acestui an, a anunțat că se retrage de la echipa națională a Angliei şi se va concentra pe evoluţia la echipa de club. Conform fotbalistului, unul dintre motivele care l-a convins să renunțe la națională este calificarea lui Liverpool în grupele Ligii Campionilor.

"A fost o decizie grea, una dintre cele mai grele din întreaga mea carieră. După Campionatul Mondial din Brazilia am vorbit cu familia şi oamenii apropiați şi mi-am dat seama că acum este momentul potrivit pentru acest lucru", a spus fostul jucător al naţionalei Angliei.

Mijlocașul englez a debutat la prima reprezentativă a Angliei în 2000, atunci când avea doar 20 de ani. El a jucat 114 de meciuri în tricoul selecţionatei Albionului, dintre care în 38 a fost căpitan. Gerrard este al treilea jucător cu cele mai multe selecţii la naţională, după Peter Shilton şi David Beckham. Steven Gerrard a jucat cu Anglia de două ori împotriva naţionalei Moldovei, marcând chiar şi un gol în poarta tricolorilor.

În total, Gerrard a înscris 21 de goluri în cei 14 ani în care a evoluat pentru naţionala Angliei. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑