Mijlocaşul James Rodriguez s-a transferat la Real Madrid



022 июля 2014

 

Mijlocaşul James Rodriguez s-a transferat la Real Madrid pentru incredibila sumă de 80 milioane de euro. Anunţul a fost făcut de site-ul oficial al clubului spaniol. Columbianul a efectuat deja şi vizita medicală.

Rodriguez a semnat un contract pentru şase sezoane cu Real Madrid. Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani a fost achiziţionat de la echipa franceză AS Monaco, iar presa spaniolă a scris că madrilenii au plătit 80 de milioane de euro pentru transfer.

Conform ziariştilor din Spania, Rodriguez va avea un salariu de şapte milioane de euro pe sezon şi va juca pentru noua sa echipă în tricoul cu numărul 10.

Înainte de a juca la AS Monaco, Rodriguez a evoluat la Envigado, în ţara sa natală, la Banfield, în Argentina, şi la FC Porto. Anul trecut, el fusese cumpărat de Monaco cu 45 de milioane de euro.

Rodriguez a marcat şase goluri la Cupa Mondială din Brazilia, contribuind la calificarea naţionalei Columbiei în sferturile de finală, cea mai bună performanţă înregistrată vreodată de reprezentativa sud-americană la Campionatul Mondial. Totodată, golul său marcat împotriva Uruguay-ului a fost ales cel mai frumos de la turneul final.

James Rodriguez este al doilea fotbalist transferat de Real Madrid în această vară, după mijlocaşul german Toni Kroos, achiziţionat de la Bayern Munchen contra sumei de 25 de milioane de euro.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑