Lovitură pentru naţionala Moldovei. Luvannor nu va putea juca în preliminariile europene din 2016 (VIDEO)



022 июля 2014

 

Lovitură sub centură pentru naţionala Moldovei de fotbal. Brazilianul naturalizat Luvannor nu va putea juca pentru naţionala noastră în preliminariile Campionatului European din 2016. Totodată, FIFA a decis că sud-americanul cu paşaport moldovenesc nu va putea evolua măcar în partidele amicale din următorii doi ani.

Noi putem risca să-l punem la meciuri, dar în caz că o echipă naţională din grupa noastră va apela la FIFA pe noi poate să ne descalifice şi vom avea mari probleme.

Bucuria naturalizării brazilianului Luvannor nu a durat prea mult. Potrivit regulamentului FIFA, un jucător poate evolua pentru o echipă naţională dacă este stabilit de cel puţin cinci ani în această ţară. Luvannor a semnat cu Sheriff în 2011, aşa că nu va putea juca pentru Moldova în preliminariile Campionatului European din 2016.  Federaţia de fotbal a trimis o scrisoare la FIFA în care a solicitat forului mondial să facă o excepţie pentru naţionala noastră, însă răspunsul a fost negativ.

Până acum, Luvannor Henrique a marcat de două ori în patru meciuri amicale în tricoul echipei naţionale.

"În Moldova este familia mea şi joc la echipa naţională. Nu are importanţă la care selecţionată. Dau tot ce am mai bun, pentru că mă gândesc la viitorul meu. Dacă voi evolua la naţională, am şanse să prind un contract într-un campionat mai puternic. De aceea vreau să joc pentru naţionala Moldovei", a declarat fotbalistul Luvannor Henrique. 

Luvannor va putea evolua pentru Moldova abia în preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Brazilianul este căsătorit cu o moldoveancă din Varniţa, cei doi având o fetiţă de un an.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑