Ioan Niculae a pus tunurile pe Fatai și Ben Youssef și amenință: "Să se aștepte la ce e mai rău"



022 сентября 2014

 

**VIDEO** Ioan Niculae a pus tunurile pe Fatai și Ben Youssef și amenință:

Astra a reușit să întoarcă soarta partidei cu Pandurii și a învins cu 2-1, chiar dacă la pauză a fost condusă cu 0-1 (DETALII ȘI VIDEO AICI). 

Patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae, și-a exprimat dezamăgirea într-un interviu acordat la finalul partidei. Acesta i-a pus la zid pe jucători, pe care îi acuză de lipsă de profesionalism. De asemenea, șeful Astrei a recunoscut că a fost prezent în pauză la vestiare și că și-a amenințat jucătorii: 

"Am asistat la unul dintre cele mai slabe meciuri. O victorie cu 2-1 e mai prețioasă decât una cu 6-0. Sunt departe de a fi profesioniști, atâta timp cât nu iau orice echipă în serios. Au crezut că dacă apar pe teren ceilalți se vor da la o parte.

După aspectul jocului, oaspeții trebuiau să câștige: din punctul de vedere al ocaziilor, determinării și a părții tehnice a echipei.

Ne luptăm să scăpăm de la retrogradare după cum jucăm. Sper să obținem cât mai multe puncte. Când vom avea o altă calitate a jocului vom putea să vorbim. Echipa nu merge, nu e de la meciul cu CFR, ci și înainte, nici cu Iași nu am strălucit. Deocamdată nu mergem bine, ci azi trebuia să pierdem și încă la scor.

Le-am spus la pauză să se aștepte la ce e mai rău din partea mea din punct de vedere financiar dacă vor continua să joace la fel ca în prima repriză. Să uite cuvântul bonus, până nu își schimbă atitudinea.", a declarat Ioan Niculae. 

Fotbaliștii cei mai mitraliați ai patronului giurgiuvean au fost Fatai și Ben Youssef. Ioan Niculae îi acuză că nu iau în serios activitatea din teren și că au pretenții financiare prea mari:

"Echipa este ciuntită în atac. Fatai, care a venit înapoi la fel de infatuat după împrumutul la Brugge. El a câștigat acolo 400 000 de euro într-un an, el a mai vrut încă 50 000 de euro acum pentru că se crede mare fotbalist. A măturat banca de la Brugge un an de zile. Noi crezând că îl avem pe Fatai variantă principală, nu am mai luat alt atacant. Din păcate, din cauza problemelor sale psihice se ajunge aici.

S-a acumulat lipsa de profesionalist la unii dintre jucători. Trebuie făcută o singură echipă, nu două: una de mercenari externi și una din români, care pun suflet. Există un anumit frecuș între 2-3 jucători străini. Unul e Fatai și celălalt este un fundaș central care mă dezamăgește mereu, Ben Youssef.", a spus patronul Astrei. 

În ultima vreme s-a vorbit mult despre o sosire a lui Răzvan Lucescu pe banca Astrei, în locul lui Daniel Isăilă. Chiar dacă Dinu Gheorghe este foarte bun prieten cu fostul antrenor al Petrolului, acesta nu va ajunge la vicecampioana României: "Sunt zvonuri tâmpite, nu au o bază reală. Nu m-am gândit niciodată la Răzvan Lucescu. Este un zvon cu intenția de a aduce presiune la echipă.", a fost categoric Ioan Niculae. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑