Messidependența! 9 din cele 11 goluri ale Barcelonei în acest sezon, opera decarului blaugrana



022 сентября 2014

 

**VIDEO** Messidependența! 9 din cele 11 goluri ale Barcelonei în acest sezon, opera decarului blaugrana

Lionel Messi nu mai înscrie la foc automat, ca în alte sezoane, dar aportul său la jocul și rezultatele Barcelonei nu este mai puțin decisiv. Ba chiar a crescut în importanță. Catalanii au un start de sezon de record: patru victorii, 11 goluri marcate și niciunul primit în primele patru etape, lucru izbutit doar de Atletico înaintea lor în istoria La Liga (în sezonul 1991/1992), iar mare parte din merit e al decarului blaugrana.

9 din cele 11 goluri marcate de Barcelona în cele patru etape (3 cu Elche, 1 cu Villarreal, 2 cu Bilbao și 5 cu Levante) au fost opera argentinianului, care a marcat de trei ori și a dat șase assist-uri.

Ultima ispravă, la meciul cu Levante, din deplasare, câștigat de catalani cu 5-0 (DETALII&VIDEO). Lionel Messi a ratat un penalty în minutul 42 al meciului, dar a pasat decisiv la golurile lui Neymar (34) și Sandro Ramirez (57), reușind apoi el însuși un gol, în minutul 77, prin care a închis tabela.

Lionel Messi a ajuns la 246 de goluri marcate în La Liga, cu cinci mai puțin decât liderul absolut al clasamentului, legendarul Telmo Zarra (251). În total, în întreaga sa carieră, argentinianul a înscris 399 de goluri (357 pentru Barcelona și 42 pentru Argentina).

Messi nu mai marcase din 24 august, de la meciul câștigat cu 3-0 în fața lui Elche, când a reușit o ”dublă”.

Vezi mai jos golul lui Messi din partida cu Levante:

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑