Palermo-Inter 1-1. Echipa lui Mazzarri se îndepărtează de locurile fruntașe



022 сентября 2014

**VIDEO** Palermo-Inter 1-1. Echipa lui Mazzarri se îndepărtează de locurile fruntașe

Debutul în forță în noul sezon al lui Inter s-a văzut ținut în șah în Sicilia, de nou promovata Palermo, după un 1-1 care o îndepărtează pe formația nerazzurri de locurile din fruntea clasamentului.

Într-o partidă discretă și cu trei goluri anulate, Inter nu a putut trece de Palermo. O greșeală a lui Nemanja Vidic l-a lăsat pe Franco Vazquez singur față în față cu Handanovic încă din minutul 3. Sicilienii au deschis scorul și au avertizat că nu au de gând să se predea în fața granzilor din Milano.

Cum Inter nu a dat semne că ar putea deveni periculoasă, Palermo s-a mulțumit și ea să-și țină adversarul la distanță la mijlocul terenului, la adăpostul avantajului. Abia în minutul 30, Guarin, cu un șut de la distanță, a încercat poarta adversă. În minutul 42, Kovacic a trimis un șut puternic care l-a învins pe Sorrentino, restabilind egalitatea.

În minutul 44, Vidic a încercat să-și răscumpere greșeala, a înscris, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Repriza secundă nu a adus o schimbare sesizabilă în joc. În minutul 50, un alt gol înscris de milanezi a fost anulat de arbitrul Paolo Valeri, tot pentru poziție afară din joc. A ripostat același Vazquez, cu un șut în transversală și apoi a fost rândul sicilienilor să li se anuleze un gol pe motiv de ofsaid.

Inter a reușit doar o remiză, în cele din urmă, iar vârful clasamentului a început să se îndepărteze de echipa lui Mazzarri, ajunsă pe locul 6.

ECHIPELE:

Palermo: Sorrentino - Andelkovic, Terzi, Feddal - Morganella, Bolzoni (Belotti, 66), Rigoni, Lazaar (Daprela, 74) - Vazquez (Quaison, 83), Barreto, Dybala
Antrenor: Giuseppe Iachini

Inter: Handanovic - Ranocchia, Vidic, Juan (Hernanes, 65) - D'Ambrosio (Dodo, 56), Medel, Kovacic (Palacio, 79), Nagatomo - Icardi, Guarin, Osvaldo
Antrenor: Walter Mazzarri

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑