Sânmărtean: "Ne-am temut puțin de Petrolul pentru că a schimbat antrenorul"



022 сентября 2014

 

**VIDEO** Sânmărtean:

Steaua a câștigat al patrulea meci la rând în toate competițiile și a ajuns la 7 succese în 8 etape disputate din acest sezon al Ligii 1. 

Campioana s-a impus pe terenul Petrolului (3-2 DETALII ȘI VIDEO AICI), iar unul dintre cei mai buni jucători de pe teren a fost, la fel ca și în confruntările anterioare, Lucian Sânmărtean. 

Mijlocașul Stelei este fericit că echipa sa a obținut cele trei puncte, mai ales că avea emoții înaintea duelului cu Petrolul:

"A fost un joc între două echipe bune. Am avut o partidă foarte bună, am scăzut tempo-ul, dar pe final am reușit o victorie mare pentru noi.

Luăm fiecare meci în parte, vrem să le câștigăm pe toate. Suntem mulțumiți de munca prestată și de rezultatele pe care le avem. Avem un grup unit și s-a văzut acest lucru și în teren. Echipa merită felicitări în plus pentru cum s-a dăruit.

Schimbarea unui antrenor aduce un șoc la echipă, o altă stare de spirit, o dorință a jucătorilor de a-i demonstra antrenorului că merită în echipă. Ne-am temut puțin din cauza asta.", a spus Sânmărtean.

Fotbalistul de 34 de ani i-a oferit o pasă decisivă lui Claudiu Keșeru în meciul cu Petrolul, iar atacantul orădean a ajuns la 10 goluri în acest sezon al Ligii 1. Sânmărtean laudă jucătorii din ofensiva campioanei:

"Datoria mea e să aduc mingile în careu cât mai bine pentru atacanți, Claudiu e mereu acolo, mă bucur pentru el pentru că prin golurile lui suntem acolo sus. Avem jucători buni de acolo, Raul o face la fel de bine, e o rivalitate între ei benefică pentru noi.", a spus mijlocașul venit anul trecut de la Vaslui. 

El mai are contract cu Steaua până la finalul sezonului, însă până în acest moment nu știe dacă va continua în Ghencea: "Deocamdată nu a venit nimic. Îmi doresc o continuare cu Steaua dacă se dorește acest lucru."

Sânmărtean consideră că formația sa este lider meritoriu după cele 8 etape scurse de la începutul campionatului: "Steaua e pe primul loc, e echipa campioană, trebuie să își respecte blazonul. Noi trebuie să ne câștigăm jocurile și nu e o întâmplare că Steaua e pe primul loc."


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑