Reghecampf a confirmat interesul lui Al Hilal pentru Szukala: “E major, el ia decizia!”



022 сентября 2014

 

**VIDEO** Reghecampf a confirmat interesul lui Al Hilal pentru Szukala: “E major, el ia decizia!”

Lukasz Szukala ar putea să o părăsească pe Steaua în vara anului viitor, atunci când actualul contract pe care fotbalistul polonez îl are semnat cu gruparea din Ghencea va expira.

Laurențiu Reghecampf este tehnicianul care îl cunoaște cel mai bine pe fotbalist, după ce ex-antrenorul Stelei a fost cel care l-a adus pe polonez mai întâi la Gloria Bistrița, în 2010, de la Aachen, pentru ca apoi să lucreze cu acesta în cadrul grupării roș-albastre.

În prezent la Al Hilal, acesta a recunoscut, în direct la Digi Sport, în cadrul Fotbal Club, că este interesat de serviciile internaționalului polonez, dar a precizat că cel care va avea ultimul cuvânt va fi chiar fotbalistul în cauză:

“Eu mi-aș dori să-l iau pe Lukasz indiferent dacă el semnează o prelungire cu Steaua. Nu ar fi nicio problemă. Pentru mine nu ar fi asta o dificultate, deoarece este un jucător pe care îl cunosc foarte bine și, dacă voi avea nevoie de un fotbalist pe postul său, atunci nu voi ezita să-l iau, indiferent dacă are sau nu un contract. Am veni să tratăm cu Steaua, în felul ăsta eu m-aș bucura și pentru că aș ajuta clubul.

Eu am vorbit cu Lukasz, i-am spus că este major și că el este cel care va decide. Vom vedea la vară ce se va întâmpla, el trebuie să se hotărască. Dar eu m-aș bucura și ca el să semneze un nou contract cu Steaua, deoarece este unul dintre cei mai importanți jucători”.


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑