Costel Gâlcă, mulțumit după succesul cu Petrolul: "Am atacat și ne-am dominat adversarul!"



022 сентября 2014

 

**VIDEO** Costel Gâlcă, mulțumit după succesul cu Petrolul:

Steaua a revenit pe prima poziție în clasamentul Ligii 1 după victoria cu 3-2 de pe terenul Petrolului. În urma acestui rezultat, ploieștenii au rămas la 7 puncte în spatele liderului.

Antrenorul campioanei, Costel Gâlcă, a făcut o scurtă analiză a jocului de duminică seara, de pe "Ilie Oană".

"A fost un meci foarte important, mai ales că am venit după cel din UEL, cu Aalborg. E greu să joci din trei în trei zile. Echipa Petrolului a fost foarte bună, a avut și o motivație în plus, pentru că a schimbat antrenorul și fiecare a vrut să demonstreze mult mai mult.

Au fost momente foarte bune de fotbal. Și noi și ei ne-am creat ocazii, cred că noi am avut mult mai multe și mai clare. Ne propunem să atacăm și să dominăm adversarul, cred că s-a văzut asta și în meciul cu Petrolul.", a declarat tehnicianul roș-albaștrilor.

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE DIN MECIUL PETROLUL - STEAUA 2-3

Următoarea partidă a Stelei este cea de joi, de la ora 20:30, contra divizionarei secunde ACS Berceni, în Cupa României. La acest meci, Gâlcă va odihni titularii care au dus greul în acest start de sezon:

"Trebuie să joace cât mai mulți jucători și este un prilej bun pentru ei, Cupa României. Vor intra cei care nu au jucat prea mult și vom vedea cum vom dozifica pe fiecare ca să ajungem cât mai bine pentru meciul cu Dinamo Kiev.", a dezvăluit antrenorul Stelei. 

Chiar dacă are un avantaj de 7 puncte în fața Petrolului, Gâlcă este de părere că ploieștenii se numără printre adversarele cele mai puternice în lupta pentru un nou titlu în Liga 1: "Campionatul este la început, mai sunt multe meciuri de jucat, vom vedea după retur."

Alex Chipciu a fost cel care a deschis scorul în meciul de duminică seara, iar evoluția sa a fost lăudată de antrenorul Stelei: "Chipciu a jucat foarte bine. A avut realizări și în atac și mă bucur pentru el.", a spus Gâlcă. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑