PSG-Lyon 1-1. Parizienii nu-și revin și rămân la 3 puncte în spatele liderului Marseille



022 сентября 2014

 

**VIDEO** PSG-Lyon 1-1. Parizienii nu-și revin și rămân la 3 puncte în spatele liderului Marseille

Paris Saint-Germain nu își revine din mini-criza debutului de sezon. După remizele cu Rennes și Ajax, campioana Franței a ratat victoria și în meciul cu Olympique Lyon, de pe Parc des Princes, încheiat la egalitate, 1-1.

Învingătoare în ultimele patru dueluri cu OL de acasă, PSG a deschis scorul în minutul 20 prin Edinson Cavani, care a fructificat centrarea perfectă a lui Lucas Digne.

Echipa lui Hubert Fournier a ripostat imediat și peste 11 minute doar bara l-a salvat pe Sirigu la șutul din lovitură liberă al lui Mvuemba.

Gazdele au avut șansa de a-și majora avantajul în minutul 77, dar Anthony Lopes a scos miraculos în două rânduri în fața lui Thiago Motta și a lui Ibrahimovic. Lyon a redus la tăcere arena pariziană în minutul 84. După ce Sirigu a respins cu dificultate în corner șutul lui N'Jie, Samuel Umtiti a restabilit egalitatea după o minge bâlbâită în propriul careu de defensiva trupei lui Laurent Blanc.

Oaspeții puteau da lovitura de grație peste alte trei minute, când Tolisso a șutat peste poartă dintr-o poziție ideală. După 1-1 cu Lyon, PSG se află la trei puncte de liderul Marseille și este sub presiune înaintea deplasarăii de pe terenul lui Caen. Meciul se joacă miercuri seară, de la ora 22:00 și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

 



ECHIPELE

PSG: Sirigu - Aurier, Marquinhos, David Luiz, Digne - Cabaye (Thiago Motta, 65), Verratti, Matuidi - Cavani (Pastore, 72), Ibrahimovic, Lavezzi (Lucas, 65)
Antrenor: Laurent Blanc

Lyon: Lopes - Jallet, Kone, Umtiti, Tolisso - Ferri, Gonalons, Mvuemba (Bedimo, 76) - Lacazette, Malbranque (N'Jie, 59), Fekir (Gourcouff, 70)
Antrenor: Hubert Fournier

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑