Alarmă la Dinamo! Reghecampf a dat referințe despre Stoican unor saudiți



022 сентября 2014

 

**VIDEO** Alarmă la Dinamo! Reghecampf a dat referințe despre Stoican unor saudiți

În urmă cu cinci zile, Flavius Stoican anunța că a decis să refuze o ofertă serioasă din punct de vedere financiar de la o formație din Arabia Saudită, informația privind cu destulă reținere în momentul în care a fost făcută publică (DETALII AICI).

În direct la Digi Sport, în cadrul Fotbal Club, Lauențiu Reghecampf a confirmat însă acest lucru, fostul tehnician al Stelei dezvăluind că a fost contactat pentru a da referințe în legătură cu antrenorul formației din Șoseaua Ștefan cel Mare.

“Am fost întrebat de președintele clubului Al Raed despre Flavius Stoican. I-am spus ce cred despre el, l-am lăudat și le-am zis că a avut rezultate foarte bune într-o perioadă critică pentru Dinamo. Mai mult n-am avut ce să le spun, deoarece nu-l cunosc foarte bine. Dar este decizia celor de la Al Raed”, a spus Reghecampf.

Duminică seară, după ce a circulat un zvon are îl anunța pe Stoican ca și plecat în Arabia Saudită, și acesta a ținut să facă noi precizări:

“Eu sunt consecvent, dacă am spus că nu plec de la Dinamo, atunci nu plec! Sunt un om de cuvânt”.

Al Raed, formația interesată de Flavius Stoican și care ar fi fost gata să-I plătească acestuia un salariu de 25.000 de euro lunar, se află în prezent pe locul 12 din 14 în campionatul saudit, această poziție fiind ultima care îi acordă dreptul de a evolua în Liga Pro. După primele cinci etape disputate din noua stagiune, Al Raed nu are decât un singur punct și un golaveraj de 3-7.

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑