SONDAJ Arlauskis, noul idol din Ghencea. A făcut minuni și la Ploiești. ”N-am mai văzut un portar ca el!”



022 сентября 2014

 

**SONDAJ** Arlauskis, noul idol din Ghencea. A făcut minuni și la Ploiești. ”N-am mai văzut un portar ca el!”

Portarul lituanian a scos incredibil, cu piciorul, o minge pe care scria gol chiar în minutul doi al partidei cu Petrolul, dar a mai avut și alte intervenții foarte bune ce au ajutat Steaua să se impună la Ploiești.

Steaua a câștigat, duminică seară, meciul de la Ploiești, contra Petrolului (DETALII AICI și VIDEO). Deși roș-albaștrii au primit două goluri, acestea nu i se pot imputa portarului Giedrius Arlauskis. Din contră, lituanianul a făcut iar un meci mare pentru Steaua, de data aceasta în campionat, contra celor de la Petrolul, după ce joia trecută a fost imbatabil în fața danezilor de la Aalborg, în primul meci al Grupei J din UEFA Europa League (DETALII AICI și VIDEO).

Arlauskis și-a început paradele de senzație chiar din minutul doi al partidei de pe ”Ilie Oană”, atunci când a respins miraculos o minge expediată de Tamuz pe care scria gol. Deși părea învins în primă fază, goalkeeperul din Ghencea a scos cu piciorul balonul care se îndrepta spre poartă.

Portarul steliștilor s-a remarcat, printre altele, și la șuturile lui Alcenat, din minutul 13, De Lucas (26) și l-a făcut pe Valeriu Argăseală, președintele clubului să declare entuziasmat la final:

”Să nu mă întrebaţi cum am trăit acest joc! Nu am mai văzut portar ca Arlauskis, cu asemenea calităţi incredibile. N-are cum să fie cineva supărat pe această echipă, n-a fost un meci uşor cu Petrolul.”

Și fanii roș-albaștrilor sunt bucuroși că echipa are parte de un portar foarte bun, Tătărușanu fiind deja uitat. De altfel, în rândul suporterilor a apărut deja ideea că lituanianul este mai bun decât actualul goalkeeper al Fiorentinei și că astfel Steaua este pe plus la acest capitol față de anul trecut.

26 de ani are Arlauskis

5 meciuri a bifat portarul pentru Rubin, în ultimul sezon

1 milion de euro e cota lui Arlauskis

 

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑