Mulțescu pune eșecul cu Steaua și pe seama lui Lucescu jr: ”Jucătorii au carențe fizice!”



022 сентября 2014

 

**VIDEO** Mulțescu pune eșecul cu Steaua și pe seama lui Lucescu jr: ”Jucătorii au carențe fizice!”

Petrolul a fost condusă cu 0-2, a revenit pe tabelă și a egalat în prima parte a reprizei secunde, dar s-a văzut învinsă până la final. Mulțescu, antrenorul ploieștenilor, a pus eșecul și pe lipsa unei pregătiri fizice adecvate.

În fața unui stadion plin până la refuz, cu excepția locurilor lăsate deliberat libere pentru a fi tampon între galerii, Petrolul a pierdut meciul contra Stelei, scor 2-3 (DETALII AICI și VIDEO).

Deși au fost conduși cu 0-2, încă din minutul 17, elevii lui Gheorghe Mulțescu au avut puterea să revină și chiar să egaleze, grație ”dublei” lui Tamuz (28 și 59). Apoi, ploieștenii n-au mai avut puterea să forțeze și golul victoriei, motiv pentru antrenorul lor să dea vina pe predecesorul său.

”Am avut o atitudine pozitivă, este păcat că am terminat așa. Mă bucur că am ținut-o pe Steaua în terenul ei mare parte din joc, ne-am ridicat la nivelul adversarei, dar, din păcate, jucătorii mei au carențe fizice”, a spus Mulțescu cu referire la Răzvan Lucescu.

Actualul antrenor al Petrolului a continuat însă să arunce cu ”săgeți” spre fostul tehnician al echipei.

”Am încercat să pregătesc cât mai bine o partitură ofensivă, care este cea mai grea. S-au simțit abia în această seară fotbaliști. Atunci când ataci te simți fotbalist, nu când stai în apărare.

Am avut informații greșite despre unii dintre fotbaliști. Am făcut trei schimbări și doar Satli a adus ceva bun în jocul nostru, ceilalți doi care au intrat, Astafei și Gallegos, nu”, și-a încheiat tirada Mulțescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑