Lucian Sânmărtean va primi o prelungire a contractului: "A devenit foarte important!" 



022 сентября 2014

 

Steaua a învins cu 3-2 în ultima etapă, pe terenul Petrolului (DETALII ȘI VIDEO AICI), însă Lucian Sânmărtean a lăsat semne de întrebare asupra viitorului său la echipa campioană.

Întrebat de continuarea aventurii în Ghencea, în condițiile în care contractul său expiră la finalul sezonului, mijlocașul a avut un răspuns sec: "Deocamdată nu a venit nicio propunere. Îmi doresc o continuare cu Steaua dacă se dorește acest lucru."

Intrat ÎN DIRECT în cadrul emisiunii "Fotbal Club", președintele Stelei, Valeriu Argăseală a risipit emoțiile în ceea ce îl privește pe Sânmărtean, lăsând să se înțeleagă că între cele două părți se va ajunge la un acord.

"El ne-a spus așa: Dacă îmi propuneți prelungirea, de la mine nu mai trebuie să așteptați un răspuns, pentru mine e de ajuns că mi-ați făcut propunerea.

Lucian a devenit mult mai matur, a devenit un jucător foarte important și de aceea cred că va fi convocat și la echipa națională și îl văd că are o stare extraordinar de bună. Chiar el a declarat că și-a regăsit plăcerea de a juca fotbal.", a declarat Argăseală.

În aceeași situație cu Sânmărtean se află și un alt titular de bază al Stelei, este vorba de Lukasz Szukala. El este dorit la Al Hilal de Laurențiu Reghecampf, cu care are o relație excelentă.

"Szukala a fost adus la solicitarea lui Reghe. A evoluat foarte mult în carieră și a ajuns la convocarea la națională. Acum va juca împotriva campioanei mondiale Germania. Dacă o să aibă nevoie Reghe și alte echipe de el este de înțeles, dar și noi suntem interesați să rămână.", a replicat Argăseală.

Veștile bune pentru liderul Ligii 1 vin de la cei doi accidentați de marcă: Cristi Tănase și Alexandru Bourceanu. Președintele Stelei a dezvăluit când se vor întoarce aceștia pe teren.

"Staff-ul medical împreună cu cel tehnic va decide la sfârșitul acestei săpătmâni dacă Tănase va juca în această săptămână. Bourceanu vrea să intre și mâine, dar pentru cariera lui și pentru Steaua ar fi foarte bine să se trateze ca să nu mai existe nici măcar 1% doză de risc să nu mai revină acea afecțiune. Va trata definitiv. În ultima săptămână din octombrie ar putea să joace.", a conchis Argăseală.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑