Un apropiat al lui Victor Pițurcă a dezvăluit ce decizie a luat acesta privind viitorul pe banca naționalei



022 сентября 2014

 

**VIDEO** Un apropiat al lui Victor Pițurcă a dezvăluit ce decizie a luat acesta privind viitorul pe banca naționalei

Victor Pițurcă a recunoscut la începutul acestei luni că a negociat cu formația saudită Al Ittihad, dar a ales să continue pe banca primei reprezentative. Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a spus luni că îi va cere selecționerului să își clarifice poziția, dar un apropiat al acestuia a dezvăluit că Pițurcă a luat deja o decizie.

Viorel Păunescu, unul dintre cei mai buni prieteni ai antrenorului primei reprezentative, a vorbit la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, despre negocierile lui Pițurcă cu saudiții:

“Pițurcă nu negociază cu nimeni! E un om serios. Chiar dacă are el chestii... Dar acum s-a oprit. Sigur, poate o să discute anul viitor. Dar acum e preocupat strict de echipa națională și are dorința lui, aceea de a demonstra niște lucruri. Rămâne sigur. S-a oprit din tratative, a avut și alte oferte. Acum e preocupat doar de echipa națională, nu se gândește să plece la altă echipă.”

Selecționerul a anunțat luni lista preliminară a stranierilor convocați pentru jocul cu Ungaria, de pe 11 octombrie, de la București, din preliminariile Euro 2016 (VEZI AICI DETALII).

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑