HCM Roman - Corona Braşov 22-22. Oaspetele, neînvinse în acest sezon



022 сентября 2014

 

**VIDEO** HCM Roman - Corona Braşov 22-22. Oaspetele, neînvinse în acest sezon

HCM Roman şi Corona Braşov au remizat în ultimul meci al etapei a şasea din Liga Naţională de handbal feminin. Pentru echipa lui Bogdan Burcea a fost primul rezultat de egalitate din acest campionat, după cinci victorii.

Corona Braşov a rămas neînvinsă în Liga Naţională. După victoria contra campioanei HCM Baia Mare, echipa antrenată de Bogdan Burcea a remizat pe terenul lui HCM Roman. Gazdele au dominat cea mai mare parte a primei reprize, în care au condus chiar şi cu cinci goluri (11-6).

Corona a recuperat pe finalul primelor 30 de minute, iar la pauză a fost 13-12 pentru HCM Roman. La reluare, echilibrul dintre cele două echipe a fost evident. Doar patru goluri s-au înscris în primele zece minute, după care ardelencele au preluat pentru prima dată conducerea (15-16).

Finalul a fost însă dramatic. Când mai erau mai puţin de două minute, ucraineanca din poarta gazdelor, Tymoshenkova, a apărat incredibil o aruncare de la 7 metri. Până la final nu s-a mai înscris, iar partida s-a încheiat la egalitate, 22-22.

Pentru Roman, muntenegreanca Jasna Toskovic a marcat la foc automat şi a încheiat partida cu 9 goluri, în timp ce de la oaspete s-au remarcat Nicoleta Tudor şi Andreea Pricopi, cu câte patru reuşite.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑