Rapid va avea preparator fizic german, după modelul Stelei cu Neubert



022 октября 2014

 

**VIDEO** Rapid va avea preparator fizic german, după modelul Stelei cu Neubert

Mihai Joița este noul director sportiv de la Rapid (DETALII), unde vrea să repună pe linia de plutire o echipă care altădată se lupta an de an pentru titlu sau pentru participarea în cupele europene.

În emisiunea "Fotbal Club", moderată de Radu Naum, Joița a explicat care au fost motivele pentru care a acceptat oferta din Giulești, făcând și câteva anunțuri interesante:

"Am o relație de prietenie cu patronul Rapidului și dânsul, după o discuție privată, mi-a spus că avea nevoie de ajutor și de ceea ce pot eu să-i aduc, de experiența în a alege jucătorii cei mai buni, la raport calitate-preț, bineînțeles.

Ne descurcăm, găsim soluții. Au venit câțiva jucători. Am certitudinea că vor fi plătiți. Problema e că în momentul de față nu se găsesc jucători liberi care să fie în ritm din punct de vedere fizic. E foarte dificil", a spus Joița.

Planurile de ascensiune ale Rapidului se leagă, în principal, de pauza din iarnă, când alb-vișiniii așteaptă întăriri în lotul condus acum de Marian Rada. În curând, rapidiștii vor face pregătirea fizică alături de un specialist din Germania, după modelul Stelei, care a cunoscut rezultate excepționale în perioada în care neamțul Thomas Neubert a lucrat alături de Laurențiu Reghecampf.

"Și cei care sunt acum în lot nu sunt la parametri fizici optimi, după părerea mea. Încercăm să facem totul în acest sens. Mâine o să vină un preparator fizic din Germania și o să încercăm să facem totul în acest esns, să-i aducem pe toți la un nivel fizic acceptabil.

Au venit jucători fără pregătire fizică, nimeni nu știe ce au făcut, cum s-au antrenat. Încercăm să scoatem maximum din ceea ce putem acum, încercăm să facem cât mai repede asta. Încercăm să scoatem maxim ce avem, iar din iarnă să profităm de pauza aceasta care e destul de mare, de două luni. Eu am semnat un contract până în vară. Vedem ce va fi", a mai spus Mihai Joița.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑