Victor Pițurcă a plecat în Arabia Saudită. Ar fi putut pregăti și meciul cu Irlanda de Nord, dar a refuzat



022 октября 2014

 

**VIDEO** Victor Pițurcă a plecat în Arabia Saudită. Ar fi putut pregăti și meciul cu Irlanda de Nord, dar a refuzat

Victor Pițurcă a plecat miercuri de dimineață în Arabia Saudită, unde va prelua pe Al Ittihad. Fostul selecționer a luat cu el un grup numeros de colaboratori, printre care și fiul său, Alex, care-i va fi secund.

Înainte de a părăsi România, tehnicianul cu cele mai multe meciuri la națională a confirmat că a avut o discuție cu șefii FRF legată de următorul meci din preliminariile pentru Euro 2016, cu Irlanda de Nord.

Imediat după victoria din Finlanda, 2-0, Pițurcă l-a anunțat pe Răzvan Burleanu că va semna cu Al Ittihad, iar, așa cum Digi Sport a anunțat vineri, președintele Federației a discutat cu antrenorul eventuala posibilitate ca acesta să pregătească prima reprezentativă și pentru disputa cu Irlanda de Nord, de pe 14 noiembrie. Informația a fost confirmată de Pițurcă, care a refuzat această variantă, dorind să se concentreze exclusiv pe munca la noua sa echipă.

Alături de fostul selecționer au plecat în Arabia Saudită Ovidiu Costeșin, fostul team manager al naționalei, Vivi Răchită, Eugen Neagoe, Martin Tudor și Abdellatif Mortadha, fost maseur la Petrolul, care va fi și translatorul lui Pițurcă în Arabia Saudită.

Noua sa echipă ar fi trebuit să joace chiar în această seară, în Cupa Prințului, cu Al Ittihad, formația lui Laurențiu Reghecampf, dar partida a fost amânată deoarece adversarii sunt deja în Australia, acolo unde sâmbătă vor disputa manșa întâi a finalei Ligii Campionilor Asiei, cu Western Sydney Wanderers.

Astfel, debutul lui Pițurcă va avea loc sâmbătă, în campionat, în deplasarea de la Al Nasr.

România – Irlanda de Nord se va disputa vineri, 14 noiembrie de la ora 21:45. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro, imediat după terminarea partidelor.

Cele mai importante faze şi toate golurile care se marchează în partidele din preliminariile Euro 2016, inclusiv din confruntările României, vor putea fi văzute doar la Digi Sport, dar și pe site-ul digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑