Spectacolul Ligii Campionilor continuă în această seară cu un meci de cinci stele: Real Madrid se va confrunta cu Liverpool



022 октября 2014

 

Liverpool şi Real se vor duela în derby-ul grupei B din Liga Campionilor. Cele două echipe au câştigat la un loc de 15 ori această competiţie. Galacticii au cucerit de 10 ori trofeul Ligii Campionilor, iar Liverpool are de două ori mai puţine trofee.

Cormoranii însă sunt neînvinşi de Real în meciurile oficiale. În sezonul  2008-2009, Liverpool a câştigat ambele partide din faza grupelor Ligii Campionilor, cu 4-0 şi 1-0. Formaţia engleză a câştigat şi finala din 1981 a aceleiaşi competiţii.

Real Madrid se confruntă cu probleme de lot înainte de meciul de pe Anfield Road. Antrenorul Carlo Ancelotti nu va putea conta pe vedeta Gareth Bale, dar şi pe fundaşii Sergio Rasmo şi Fabio Coentrao, toti trei accidentaţi.

În celălalt meci al grupei B, Ludogorets va juca pe teren propriu cu FC Basel.

În grupa A, în care toate echipele au câte trei puncte după două etape, Atletico Madrid va întâlni acasă Malmo, iar Juventus se va duela în deplasare cu Olympiakos Pireu.

În grupa C, Bayer Leverkusen va juca pe teren propriu împotriva formaţiei Zenit Sankt-Petersburg. Jucătorii echipei germane vor să obţină a doua victorie consecutivă, după ce în etapa trecută, Bayer a învins Benfica.

"Acum jucăm în grupele Ligii Campionilor și suntem pe o poziţie bună, după victoria împotriva echipei Benfica. Desigur, dorim să câștigăm toate meciurile, astfel încât să putem să ne califcăm în faza următoare. Zenit este o echipă foarte puternică și trebuie să facem totul ce ne stă în puteri pentru a obţine victoria", a declarat jucătorul lui Bayer Stefan Kiessling.

Tot în grupa C, Benfica va încerca să obţină prima victorie, în partida din deplasare cu AS Monaco.

Arsenal Londra se va confrunta în grupa D cu Anderlecht Bruxelles, iar Borussia Dortmund va juca la Istanbul cu Galatasaray.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑