Luis Enrique l-a convins pe Messi și l-a schimbat, prima oară în acest sezon



022 октября 2014

 

**VIDEO** Luis Enrique l-a convins pe Messi și l-a schimbat, prima oară în acest sezon

Barcelona a învins-o marți seară cu 3-1 pe Ajax (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII), în a treia etapă a fazei grupelor UEFA Champions League, partida consemnând o premieră în acest sezon în echipa catalană: a fost pentru prima oară când Lionel Messi a fost înlocuit înainte de final!

Sâmbătă, argentinianul refuzase să părăsească terenul în disputa din La Liga cu Eibar (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII), dar acum, chiar dacă n-a părut fericit cu decizia tehnicianului, s-a supus și în minutul 67 al meciului cu Ajax i-a lăsat locul în teren lui Munir.

A fost prima oară după 10 meciuri oficiale când Messi nu e integralist, în precedentele două partide din UCL și în cele opt etape de Primera stând pe gazon din primul până în ultimul minut, de fiecare dată.

”El este antrenorul, iar când vrea să mă schimbe, mă schimbă și eu n-am nicio problemă!”, a declarat marți, după jocul de pe Camp Nou, starul argentinian. E foarte posibil ca Luis Enrique să-l fi convins pe Messi să iasă pentru a se odihni, înainte de El Clasico.

Real – Barcelona se joacă sâmbătă, de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑