BATE Borisov-Șahtior 0-7. Mircea Lucescu: "Am reuşit un joc extraordinar, mai ales în prima repriză"



022 октября 2014

 

**VIDEO** BATE Borisov-Șahtior 0-7. Mircea Lucescu:

Șahtior Donețk a făcut ce-a vrut marți seară, în deplasarea de pe terenul celor de la BATE Borisov! Echipa lui Mircea Lucescu s-a impus la scor de maidan, câștigând cu 7-0 o partidă în care a marcat de șase ori doar în prima repriză!

Cel mai bun om de pe teren al ucrainenilor a fost brazilianul Luiz Adriano, care perforat poarta nefericitului Chernik de nu mai puțin de cinci ori, egalând un record deținut până acum doar de Lionel Messi (DETALII AICI). Celelalte două goluri marcate de Șahtior au purtat semnăturile lui Teixeira și Alex Costa.

Cu soarta meciului deja tranșată, Mircea Lucescu și-a permis să efectueze toate cele trei schimbări încă de la pauză, preferând să-și menajeze jucătorii și să le acorde rezervelor șansa de a evolua cât mai mult într-un meci oficial.

Șahtior o va întâlni din nou pe BATE Borisov în următoarea rundă din UEFA Champions League, programată pe data de 5 noiembrie.

“Înainte de toate, aceste trei puncte sunt foarte importante. Am reușit un joc extraordinar, mai ales în primele 45 de minute. Ne-am analizat foarte bine adversarii înainte de meci. Cred că Athletic nu și-a făcut temele cum trebuia înainte de partida pe care au pierdut-o acum trei săptămâni.

Ne-am ținut adversarii în propria lor jumătate și i-am presat fără oprire, dar au avut și ei câteva contraatacuri periculoase. Schimbările pe care le-am făcut la pauză au avur rolul de a le da unor fotbaliști șansa de a evolua mai mult în Champions League”, a declarat după joc Mircea Lucescu.

ECHIPELE DE START 

BATE: Chernik – Khagush, Polyakov, Tubic (46 Kayduchik), Mladenovic – Likhtarovich (46 Aleksievich), Yablonski – Gordeychuk, Karnitskiy, Volodko – Signevich (75 Baga). Antrenor: Aleksandr Yermakovich 

Șahtior: Pyatov – Srna, Kucher, Rakitskiy, Shevchuk – Stepanenko, Fernando (46 Fred) – Douglas Costa (46 Marlos), Alex Teixeira, Taison (46 Bernard) – Luiz Adriano. Antrenor: Mircea Lucescu

VIDEO REZUMAT:

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑