Prima reacţie a Serenei Williams: "Simona a jucat extraordinar! Bună treabă şi mult succes!"



022 октября 2014

**Prima reacţie a Serenei Williams:**

Serena Williams, locul 1 WTA, a felicitat-o pe Simona Halep, după ce românca a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, într-un meci din Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor (VIDEO şi DETALII AICI).

"Pe scurt, Simona Halep a jucat extraordinar. Bună treabă şi mult succes", a scris Serena Williams pe contul său de Twitter.

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Simona Halep, locul 4 WTA, a învins-o cu 6-0, 6-2, în 65 de minute, pe Serena Williams, în etapa a doua a Grupei Roşii a Turneului Campioanelor, de la Singapore, aceasta fiind primul succes al româncei în faţa celei mai bune jucătoare de tenis din lume.

Serena Williams, locul 1 WTA nu a mai pierduse un set fără să câştige vreun ghem din mai 2013, de la turneul de la Madrid. Acesta este al optulea set pierdut cu 0-6 de Williams în carieră (DETALII AICI).

La Singapore, Serena Williams şi Simona Halep au debutat cu câte o victorie. Halep a învins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, iar Serena Williams pe Ivanovic, scor 6-4, 6-4.

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie a Turneului Campioanelor, reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se întrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari. În semifinale se califică ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă de patru jucătoare.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑