EXCLUSIV Reacția Simonei după meci: “Este cea mai mare victorie din cariera mea de până acum!”



022 октября 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Reacția Simonei după meci: “Este cea mai mare victorie din cariera mea de până acum!”

Simona Halep a repurtat miercuri cel mai important succes din carieră, după ce sportiva din Constanța, aflată în prezent pe locul 4 WTA, a învins-o categoric, scor 6-0, 6-2, pe liderul la zi al clasamentului mondial, Serena Williams (VIDEO&DETALII AICI).

Dincolo de cifrele seci ale rezultatului, impresionantă a fost maniera prin care reprezentanta României la Turneul Campioanelor de la Singapore s-a impus în fața unei sortive de excepție, care domină autoritar tenisul feminin mondial de mulți ani.

“Este cel mai mare meci din viaţa mea. Nu pot explica ce simt acum, sunt foarte fericită. A fost visul meu să înving una dintre surorile Williams, dar nu aş fi putut juca acest tenis dacă nu aş fi avut alături spectatorii, susţinătorii mei, echipa mea”, a afirmat Halep imediat după meci.

“Trebuie să uit repede acest meci, să îmi văd de turneu şi voi avea timp să sărbătoresc după aceea”, a mai spus Halep, debutantă la Turneul Campioanelor.

“Serena nu a fost în cea mai bună zi, iar eu mi-am văzut de jocul meu, agresiv, am luat mingea devreme şi am servit bine”, a precizat Simona Halep, numărul patru mondial.

Serena Williams, liderul mondial, a învins-o pe Simona în precedentele trei confruntări: în 2011 în turul secund la Wimbledon, cu 3-6, 6-2, 6-1, anul trecut la Roma, cu 6-3, 6-0 în semifinale, şi la Cincinnati, cu 6-0, 6-4 în sferturi.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑