Gâlcă: “Nu putem repeta scorul din meciul cu Aalborg, dar ne trebuie 3 puncte cu Rio Ave!”



022 октября 2014

 

**VIDEO** Gâlcă: “Nu putem repeta scorul din meciul cu Aalborg, dar ne trebuie 3 puncte cu Rio Ave!”

Steaua va juca joi seară, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1, contra portughezilor de la Rio Ave, în cadrul celei de-a treia runde din grupele Europa League. Cu trei puncte strânse în primele două etape din cadrul competiției continentale, după 1-3 la Kiev, cu Dinamo, și 6-0 acasă, contra danezilor de la Aalborg, roș-albaștrii nu au în calcul decât varianta victoriei pentru jocul împotriva lusitanilor.

“Nu cred că sunt șanse să se repede scorul din meciul cu Aalborg, asta nu se întâmplă mereu. Ați văzut și aseară ce rezultate au fost în Champions League, iar asta nu e ceva obișnuit.

E important să câștigăm mâine, să facem șase puncte și să avem o oțiune importantă în vederea calificării în fazele superioare”, a declarat antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, la conferința de presă de dinaintea jocului cu Rio Ave.

Tehnicianul a precizat că nu se pune problema ca Alexandru Bourceanu să evolueze pentru “militari”, chiar dacă fotbalistul se pregătește în prezent cot la cot alături de colechipierii săi:

“Nu sunt șanse deloc să joace și Bourceanu, este prea devreme să intre acum. Trebuie să se refacă foarte bine și să nu riște nimic”. 

Aături de tehnician la conferință a venit și mijlocașul Adi Popa, care a ținut să-i adreseze felicitări Simonei Halep din partea steliștilor, după meciul câștigat de aceasta contra Serenei Williams:

“Chiar am urmărit cu colegii ultimele două game-uri și vrem să o felicităm mai întâi pe Simona Halep. Ne motivează asemenea performanțe, ne arată că se poate.

Legat de meciul de mâine, este un joc foarte important pentru noi, o adevăarată partidă de Europa League. Sperăm să câștigăm și să nu mai avem probleme cu suporterii, după care să ne alegem cu stadionul suspendat”.



 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑