Boxerul care l-a bătut pe arbitru a fost suspendat pe viață. cu agresiunea



022 октября 2014

Boxerul care l-a bătut pe arbitru a fost **suspendat pe viață.** VIDEO cu agresiunea

Ieșirea nervoasă de la finalul meciului pierdut la Campionatul European pentru Tineret i-a atras lui Vido Loncar o suspendare pe viață din partea Federației Croate de Box.

Vido Loncar și-a vărsat nervii pe arbitrul de ring, după acesta l-a declarat pierzător înainte de limită în meciul cu lituanianul Algirdas Baniulis. În așteptarea deciziei, croatul l-a luat la pumni pe arbitru și nu s-a oprit nici măcar când acesta a fost căzut la podea. A fost nevoie ca cei din jur să intervină și să îl tragă brutal de picior pentru a-l da afară din ring și să înceteze agresiunea.

Federația Croată de Box l-a suspendat pe viață, la o zi distanță, acuzându-l pe Loncar că a adus daune serioase imaginii forului, care muncise enorm pentru organizarea acestei ediții a Campionatului European pentru Tineret. Croații le-au cerut iertare pentru acest incident și forurilor mondiale și europene.

"E cel mai rău lucru care se putea întâmpla, e o rușine mare pentru Zagreb și pentru Croația. Toate eforturile pe care le-am depus pntru organizarea acestui Campionat European și pentru îmbunătățirea imaginii Croației au fost distruse în câteva secunde.", a spus Marko Marovic, secretarul general al Federației Croate de Box, potrivit smh.com.au.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑