Record de goluri marcate si rezultate suprinzatoare in Liga Campionilor



022 октября 2014

Record de goluri marcate si rezultate suprinzatoare aseara in Liga Campionilor. Sahtior a umilit-o cu 7 la 0 pe Bate Borisov, Bayern Munchen i-a demolat cu 7 la 1 pe cei de la AS Roma, iar Chelsea s-a distrat cu Maribor, pe care a ingenunchiat-o cu 6 la 0.


Seara nebuna in Liga Campionilor. In cele 8 meciuri jucate au fost inscrise nu mai putin de 40 de goluri, un record absolut. Cele mai multe reusite s-au inscris in duelul din grupa E, dintre Bayern Munchen si AS Roma.  Nemtii au avut parte de un adevarat galop de sanatate, umilindu-i pe italieni cu 7 la 1. In celalalt meci al grupei, TSKA Moscova a reusit o remiza surprinzatoare, 2 la 2, cu Manchester City.Al doilea rezultat al serii l-a reusit Sahtiorul lui Mircea Lucescu si Alexandru Spiridon. Ucrainenii i-au demolat in deplasare pe belorusii de la BATE Borisov, pe care i-au invins clar cu 7 la 0. 6 goluri au fost inscrise in prima repriza, 5 apartinand atacantului Luiz Adriano.

 

In aceeasi grupa H, FC Porto a invins Athletic Bilbao cu 2 la 1. Gratie succesului portughezii sunt liderii grupei.O alta victorie la scor a reusit ieri Chelsea Londra. Aristocratii au batut cu 6 la 0 gruparea din Slovenia, Maribor. Londonezii au marcat cate 3 goluri in fiecare repriza.

 

Chelsea este liderul grupei G, in timp ce pe locul doi a urcat Schalke, care tot aseara a batut-o, dupa un meci thriller, cu 4 la 3, pe Sporting Lisabona.In grupa F, Barcelona a invins-o cu emotii pe Ajax cu 3 la 1, iar francezii de la Paris Saint Germain s-a chinuit in deplasarea de la APOEL Nicosia, invingandu-i cu greu pe ciprioti cu 1 la 0. Astazi urmeaza sa se dispute meciurile din cadrul celorlalte 4 grupe.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: liga campionilor, sahtior donetk, bayern munchen,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑