Reactia surprinzatoare a Serenei Williams dupa umilinta suferita in fata Simonei Halep! Ce a spus numarul 1 WTA



022 октября 2014
 width=
Simona Halep a spulberat-o pe Serena Williams in cel de-al doilea meci de la Turneul Campioanelor, scor 6-0, 6-2.

 

Castigatoare in primul meci de la Singapore, in fata canadiencei Eugenie Bouchard, Simona Halep a facut o partida exemplara si astazi, invingand-o fara drept de apel pe Serena Williams, cea mai puternica jucatoare din circuitul international.

 

Simona Halep a facut un meci formidabil la Turneul Campioanelor, trecand cu 6-0, 6-2 de Serena Williams si devenind a 8-a jucatoare din istorie care reuseste sa-i ia un set la zero americancei.

 

Serena a vorbit la finalul partidei, spunand ca romanca are toate meritele, insa ca si ea i-a dat o mana de ajutor, facand un meci slab.

 

"Cred ca ea a jucat foarte bine, sa fiu sincera. Personal, n-am vazut-o niciodata jucand asa. Niciodata! Dar, evident, n-a avut nimic de pierdut asa ca a lovit fiecare minge. A facut un meci foarte, foarte bun. M-am pregatit foarte bine pentru azi, dar nu am jucat nici pe departe la fel de bine precum am lovit la antrenamente. Ea a servit mult mai bine azi decat o vazusem. Am vazut-o de multe ori jucand, dar nu ca azi. Bune servicii, si pe primul, si pe al doilea. A lovit lovituri direct castigatoare, ceea ce nu-i jocul ei obisnuit, dar trebuie sa te ridici la inaltimea momentului, ceea ce ea a facut, eu nu.



Serviciul meu a fost la nivel de juniori azi. Cam rusinos. Rusinos e un cuvant care descrie cel mai bine. Forehandul a lipsit cu desavarsire, cred ca si-a luat vacanta mai devreme. Dumnezeu stie unde mi-o fi serviciul. 

 

M-am simtit bine fizic, cred ca m-am deplasat ok. Nu sunt la 100 la 100, dar n-are nicio legatura cum ma simt eu cu meciul de azi. Cred ca Simona a facut cel mai bun meci al carierei ei si ca sa fiu sincera, abia astept sa ne revedem, ma uit cu nerabdare catre urmatorul nostru meci, pentru ca m-a facut sa-mi doresc sa ma duc acasa si sa ma pregatesc din greu, si in mod special sa ma pregatesc pentru ea", a spus Serena Williams la finalul meciului.


Sursa: sport.ro
Citeste mai multe despre: Simona Halep, serena williams, tenis,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑