Surprize în Turul Franţei din 2015! Organizatorii au dezvăluit traseul complet al ediției



022 октября 2014
foto: sptfm.ro

Cinci finaluri de etapă în căţărare, un contratimp individual şi unul pe echipe. Acestea sunt principalele surprize ale organizatorilor Turului Franţei din 2015. Traseul a fost prezentat într-o ceremonie grandioasă la Paris.

Organizatorii Turului Franței au dezvăluit traseul complet al ediției cu numărul 102, care va avea loc anul viitor în perioada 4-26 iulie.

Ediţia din 2015 a Turului Franţei va începe pentru a şasea oară în istorie din Olanda şi a 21-a oară din afara Franţei. Marea Buclă va începe în oraşul Utrecht cu o etapă de contratimp, foarte scurtă, de doar 14 kilometri.

"Orașul Utrecht, împreună cu toţi oamenii şi reprezentanţii tuturor instituţiilor, sunt conştienţi de faptul că trebuie să lucreze cât mai productiv. Toată lumea va avea ocazia, poate doar o dată în viaţă, să vadă cum începe Turul Franţei, cu toată ospitalitatea noastră, cu toată creativitatea și profesionalismul nostru", a spus primarul din Utrecht, Christian Prudhomme.

Cicliştii vor concura în 21 de etape, care vor avea o distanţă totală de 3344 de kilometri, cu 2 zile de pauză. În etapa a noua va avea loc o etapă de contratimp pe echipe, pe distanţă de 28 de kilometri.

Marile bătălii sunt aşteptate să se dea în ultima săptămână, pe cele trei ascensiuni de categorie superioară,  Pra-Loup, La Toussuire şi pe legendara căţărare Alpe d'Huez, pe care cicliştii vor urca în penultima etapă. În total, ediţia din acest an a Marii Bucle va avea cinci finaluri de etapă în căţărare.

Turul Franţei se va încheia la Paris, pe celebrul bulevard Champs-Elysee.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑