Hațegan nu l-a sancționat pe Cavani, care a sărbătorit din nou golul trăgând cu o pușcă imaginară!



022 октября 2014

 

**VIDEO** Hațegan nu l-a sancționat pe Cavani, care a sărbătorit din nou golul trăgând cu o pușcă imaginară!

Edinson Cavani a marcat din nou, pentru al doilea meci consecutiv, pentru PSG, aducând victoria în meciul de marți, 21 octombrie, din deplasare, cu APOEL Nicosia (VIDEO&DETALII).

Uruguayanul a înscris în minutul 87 singurul gol al meciului, din pasa lui Bahebeck și a sărbătorit în același mod în care o făcuse la partida precedentă, din campionat, când a fost sancționat cu cartonaș roșu pentru gestul său, dar a adus o mică schimbare ceremonialului său.

În minutul 56 al partidei dintre Lens și PSG (VIDEO&DETALII), după ce marcase din penalty, Edinson Cavani s-a dus spre sectorul de tribună unde se aflau suporterii gazdelor și a mimat că-i ia la țintă cu o pușcă imaginară.

Arbitrul Nicolas Rainville i-a acordat cartonașul galben, iar după câteva secunde, i-a arătat sudamericanului și cartonașul roșu pentru proteste.

></p><p>Avizat de eliminarea de la meciul precedent, Cavani a repetat gestul, dar de data aceasta s-a arătat mai prevăzător. A îndreptat pușca imaginară spre pământ atunci când a sărbătorit golul victoriei cu APOEL. Și a scăpat nesancționat de arbitrul român al partidei, <strong>Ovidiu Hațegan</strong>.</p><p><span style=Vezi mai jos felul în care a sărbătorit Cavani cu APOEL:

Vezi cum a fost eliminat pentru același gest, în meciul cu Lens:

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑