Federatia de peste Prut continua sa caute inlocuitor pentru Piturca. Ce tehnician surpriza ar putea avea nationala Romaniei



022 октября 2014

Odata cu plecarea lui Victor Piturca de la nationala Romaniei, federatia de peste Prut continua sa-i caute inlocuitor. Presa romana scrie ca o varianta surpriza ar fi aducerea lui Mircea Lucescu. Astazi presa rusa chiar s-a grabit sa anunte tranzactia ca si incheiata, insa Lucescu a dezmintit.

 

Daca ar reveni, actualul antrenor al clubului Sahtior Donetk ar prelua nationala dupa o pauza de 28 de ani. Este o varianta care parea imposibila in urma cu cateva saptamani, dar care prinde contur in ultimele ore. Aseara, dupa victoria Shahtiorului cu BATE Borisov, Lucescu nu a mai negat vehement posibila revenire, asa cum facea in urma cu cateva saptamani. Tehnicianul ar urma sa antreneze in paralel nationala Romaniei si formatia Sahtior pana in vara anului viitor, dupa care sa se concentreze exclusiv pe pregatirea selectionatei romane.

 

Odata cu Lucescu, la selectionata Romaniei ar putea ajunge si antrenorul moldovean Alexandru Spiridon, care este acum secundul romanului la Sahtior. Mircea Lucescu, in varsta de 69 de ani, a mai pregatit nationala Romaniei in anii 1981-1986. Tot astazi, presa din Rusia a anuntat ca patronul clubului Sahtior, Rinat Ahmetov a avut o intrevedere cu antrenorul si si-a dat acceptul ca acesta sa preia selectionata romana.

 

Mircea Lucescu a afirmat, insa, pentru presa de la Bucuresti, ca nu e adevarat si ca acestea ar fi inventii ale presei ruse. In cazul in care nu vine Mircea Lucescu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal are o varianta de rezerva. Cosmin Olaroiu ar fi tentat sa renunte la gruparea araba Al Ahli si sa preia selectionata.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: nationala romaniei, victor piturca, federatie,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑