Serena: ”Simona a fost incredibilă. Îmi vine să mă duc acasă, să mă antrenez special pentru ea”



022 октября 2014

 

**VIDEO** Serena: ”Simona a fost incredibilă. Îmi vine să mă duc acasă, să mă antrenez special pentru ea”

Serena Williams a fost spulberată, în două seturi, 0-6, 2-6, de Simona Halep, la Turneul Campioanelor de la Singapore, ÎN DIRECT la Digi Sport 2 (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII). Românca a egalat cea mai dură victorie aplicată vreodată de vreo jucătoare actualului număr 1 mondial. În vârstă de 32 de ani, Serena a câștigat ultima oară doar două game-uri într-un meci în urmă cu mai bine de 16 ani. Atunci când ea avea 16 ani.

După meciul cu jucătoarea română, Serena Williams și-a lăudat adversara, dar a găsit și o scuză pentru înfrângerea umilitoare: ”Nu sunt sută la sută”.

"Creditul îi aparţine în totalitate Simonei şi nivelului înalt la care a evoluat. Eu am avut o prestaţie jenantă. Abia aştept să mai joc cu ea să-mi iau revanşa!

Cred că ea a jucat foarte bine. Personal, n-am mai văzut-o niciodată jucînd aşa. Evident că nu avea nimic de pierdut şi a dat tot ce are mai bun în fiecare lovitură. A jucat foarte, foarte bine.

M-am antrenat foarte bine şi am lovit mingea foarte puternic. Dar ea a luat mingea foarte repede şi a jucat foarte, foarte solid. Nu am jucat la nivelul la care m-am antrenat.

Simona a evoluat foarte mult, am urmărit multe meciuri ale ei, după cum am mai spus nu am mai văzut-o jucînd atît de bine. Azi a servit incredibil pe primul şi al doilea serviciu, a dat multe lovituri câştigătoare. De obicei nu acesta este jocul ei.

Cu siguranţă nu sunt sută la sută, dar sunt aici şi joc. Asta nu are nimic de a face cu meciul de azi, Simona a jucat incredibil, cred că e cel mai bun meci al carierei.

Sinceră să fiu abia aştept următoarea noastră întâlnire pentru că m-a făcut să-mi doresc să merg acasă să mă antrenez, în special pentru ea", a declarat Serena Williams după meciul din Grupa roşie a Turneului Campioanelor.

Vezi mai jos rezumatul partidei Simona Halep-Serena Williams:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑